Wicker tuinset

Tuinsets (107)

Dining tuinsets (98)

Loungesets (29)

tuinwereld-dordrecht

Een wicker tuinset is perfect te combineren

We hebben verschillende opties als het gaat om een wicker tuinset. We hebben een enorm en variabel aanbod waardoor je altijd de juiste wicker tuinset kunt kopen. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen en kleuren. Erg mooi om te combineren met een tuinset van wicker is hout of aluminium. Je creëert een knusse en gezellige tuin als je kiest voor wicker diningstoelen in combinatie met een ronde houten tafel. Kijk bij het kiezen van een tuinset van wicker wat bij jou past en wat er bij jouw tuin past. Het voordeel van ons aanbod is dat een wicker tuinset goed te combineren is met een loungeset. We hebben namelijk voor elke tuinmeubel diverse kleur stijlen.

Het mooi houden van een wicker tuinset

Een wicker tuinset is makkelijk in onderhoud. Met een Multi Surface Reiniger kun je diep doorgedrongen vlekken eenvoudig kunt verwijderen. Echter kun je kleine vlekken die net op een wicker tuinset zitten makkelijk verwijderen met wat groene zeep en een doekje met lauwwarm water. Wil je echter voorkomen dat er vlekken komen of dat er water in de meubels trekt, gebruik dan de Multi Surface Protector. Hiermee kun je ook nog eens zorgen dat je wicker tuinset niet veroudert en niet verkleurt. Met een beschermhoes kun je de wicker tuinset in de winter extra beschermen. Voor een beschermhoes kun je ook bij ons terecht.

Een tuinset die volledig bij je past

Door het gevarieerde aanbod kun je de perfecte tuinmeubels met elkaar combineren. Je kunt bijpassende meubels vinden maar ook juist verschillende materialen combineren. Door de kleuren die we voor elk soort tuinmeubel beschikbaar hebben kun je ook kiezen voor verschillende meubels maar met dezelfde kleur soorten. Mocht je de wicker tuinset willen uitproberen, kom dan naar Dordrecht daar bevindt zich onze showroom.

Zelf samenstellen

Zie je binnen ons ruime assortiment leuke goedkope loungeset hoek meubelen wel leuke dingen, maar in verschillende sets? Geen probleem, want het is mogelijk om zelf je eigen tuinmeubelen set samen te stellen. Uiteraard voorzien we je ook graag van advies wanneer je twijfelt over een combinatie. Bel ons even op 078 – 20 32 078, chat met ons via de chatfunctie of kom gewoon even langs, je bent van harte welkom in onze showroom in Dordrecht. In onze showroom krijg je ook direct een beeld bij de meubelen en uiteraard mag je ook even voelen aan- en plaatsnemen op de diverse hoek loungesets, om zo tot de beste keuze te komen.