Wicker hoekbank

Hoek loungesets (15)

Loungesets (29)

Dining loungesets (2)

tuinwereld-dordrecht

Een beetje exclusiviteit met een wicker hoekbank

De wicker hoekbank voldoet aan de hoogte eisen maar ook aan de beste kwaliteitsnormen. Het met de hand verwerkte materiaal zorgt voor een lange levensduur maar vooral stabiliteit. Het wordt nog wel eens polyrotan genoemd omdat het iets wegheeft van rotan en dus van riet. De hoekbank van wicker is bijzonder geschikt om buiten te staan. Het ziet er uit als gevlochten rotan maar is wat robuuster. Na veel en lang gebruik behoudt deze wicker hoekbank nog steeds zijn kleur. De lichte structuur met een chique kleur zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De hoekbank is voorzien van dikke ronde polyrotanvezels die gemakkelijk schoon te houden zijn. De wicker hoekbank kun je kopen via onze webshop en het is mogelijk om deze op te halen in Dordrecht bij onze showroom.

De voorzieningen van een wicker hoekbank

De wicker hoekbank is bij ons voorzien van dikke en comfortabele kussens. De kussensloop is afritsbaar en koud te wassen. Het bestaat voor 70% uit katoen en voor 30% uit polyester. De kussenslopen zijn echter vuil- en waterafstotend en van lange levensduur. Je kunt voor de wicker hoekbank kiezen of je een bank wil met poten of zonder poten. De poten van de hoekbank zijn gemaakt van gietaluminium. Het onderstel is gemaakt van stabiel en roestvrij aluminium en is voorzien van een poedercoating.

De reiniging

Je hoeft nauwelijks iets te doen aan de hoekbank om het schoon te houden. Mocht je het nou toch fijn vinden om de hoekbank schoon te maken, kun je dat doen met een doekje met lauw water in combinatie met een zachte borstel. Maak geen gebruik van schoonmaakmiddelen dat heeft een negatief effect op dit meubelstuk. Het kan hierdoor beschadigd raken en het ziet er meteen een stuk minder mooi uit.

Zelf samenstellen

Zie je binnen ons ruime assortiment leuke goedkope loungeset hoek meubelen wel leuke dingen, maar in verschillende sets? Geen probleem, want het is mogelijk om zelf je eigen tuinmeubelen set samen te stellen. Uiteraard voorzien we je ook graag van advies wanneer je twijfelt over een combinatie. Bel ons even op 078 – 20 32 078, chat met ons via de chatfunctie of kom gewoon even langs, je bent van harte welkom in onze showroom in Dordrecht. In onze showroom krijg je ook direct een beeld bij de meubelen en uiteraard mag je ook even voelen aan- en plaatsnemen op de diverse hoek loungesets, om zo tot de beste keuze te komen.