Zweeflounger - Zwevend ligbed
Tips

Loungen in 2018 volgens Budget Tuinmeubelen

Zweeflounger - Zwevend ligbed

Ben jij op zoek naar het ideale product om lekker te loungen deze zomer? Maak dan kennis met de favoriete keuze van Budget Tuinmeubelen, De zweeflounger.

Zweeflounger – Zwevend ligbed

Deze comfortabele zweeflounger is er voor gemaakt om even heerlijk te ontspannen. De parasol is verstelbaar waardoor je altijd in de zon/schaduw kunt liggen. De antraciet gekleurde lounger is gemaakt van een aluminium frame en polyester doek. Verder is deze gecombineerd met een ecru kleurig kussen met een dikte van 5cm. In deze trendy zweeflounger kom je helemaal tot rust!

Specificaties Zweeflounger – Zwevend ligbed

De Zweeflounger – Zwevend Ligbed is opgebouwd uit een gecoat metaal frame. Na het opbouwen van het frame kan er een textileen liggedeelte gemonteerd worden door middel van een lang koord. De maximale belasting van het liggedeelte is 120kg. Het frame van de zweeflounger is antraciet in combinatie met een ecru kleurig kussen. De afmeting van dit ideale relax product zijn 200x104x197cm.

Waarom Budgettuinmeubelen.nl?

Wanneer u kiest voor de producten van budget tuinmeubelen, kiest u voor de beste producten tegen de laagste prijzen. Budget tuinmeubelen heeft al vele jaren ervaring in het grootschalig inkopen in de tuinmeubelbranche. Hierdoor maken wij het mogelijk om de duurdere producten tegen een budget prijs aan te bieden. Naast onze inkoopkennis kan je er op vertrouwen dat wij jou goed kunnen adviseren over uw aankoop en kan je perfecte service verwachten.

Aankoopgaranties van Budget Tuinmeubelen

De producten van Budget Tuinmeubelen zijn met veel zorg geselecteerd. Hierdoor hebben wij alleen de beste producten tegen de scherpste prijzen te koop. Wij bieden jou de beste prijs- kwaliteitsverhouding die online verkrijgbaar is. Daarnaast maken wij het mogelijk om jouw bestelde producten de volgende dag al aan huis te leveren zodat u geen lange wachttijden heeft na een bestelling. Het ruilen of retourneren van de producten kan binnen 14 dagen na ontvangst zonder het opgeven van een reden.

Twijfel je over een product of service van Budget Tuinmeubelen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met onze klantenservice op. Onze klantenservice staat bekend om haar behulpzame collega’s welke jou alles kunnen vertellen over producten en services.

Toch liever loungen met meerdere personen?

 

Werp dan eens een blik op één van onze loungesets. Onze loungesets zijn meer veel zorg geselecteerd waardoor alleen de beste keus verkrijgbaar is bij Budget Tuinmeubelen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *