Budget Tuinmeubelen - Kwalitatieve Tuinmeubelen
Lifestyle

Kom meer te weten over Budget Tuinmeubelen

Budget Tuinmeubelen - Kwalitatieve Tuinmeubelen

De start

Het begon allemaal in september 2017. Budget Tuinmeubelen werd opgestart door Jan Batenburg (zie bovenstaande afbeelding). Op zijn 22e startte hij Budget Tuinmeubelen, waarom? Omdat hij merkte dat er behoefte was aan kwalitatieve tuinmeubelen voor een scherpe prijs. Deze trend wordt ook wel; “pricing pandemonium” genoemd. Wat dit precies in houdt? Hetzelfde product maar dan voor een lagere prijs.

Van september tot december is vooral gewerkt aan de start van het bedrijf. Denk hierbij aan; het samenstellen van het assortiment, de juiste partijen zoeken om een succesvolle start te maken en het onderzoeken van de daadwerkelijke wensen van de doelgroep van Budget Tuinmeubelen. Het uitgangspunt bij deze start was dan ook; kwaliteit voor een budgetprijs.

Het assortiment

Het assortiment is samengesteld uit veel uiteenlopende producten. De producten zijn met veel zorg geselecteerd zodat er voor iedereen een leuke tuinmeubel tussen zit. Door al het aanbod te finetunen leverde dit uiteindelijk een bescheiden, maar sterk assortiment op. Rond de tien verschillende loungesets, verschillende tafel-stoelcombinaties en aanverwante artikelen. Dit is het aanbod waar wij achter staan! Deze producten zijn allemaal van goede kwaliteit welke een flink aantal jaren meegaan, maar dan wel voor een opvallend lage prijs.

Deze opvallend lage prijs is gerealiseerd door het aanbod beperkt te houden maar wel in grote aantallen in te kopen. Het assortiment is hierdoor kleiner dan onze collega’s, maar de prijzen zijn dan ook scherper. Daarom kunnen wij ook de laagste prijs-garantie bieden.

loungeset Zoe sfeerafbeelding

De website

De website is een zeer belangrijk onderdeel voor Budget Tuinmeubelen omdat dit hetgeen is waar wij ons voornamelijk op willen focussen. De website is in samenwerking met verschillende partners gemaakt om een verbazingwekkend resultaat te creëren. Door een overzichtelijke website te creëren willen wij jou een site laten zien waar makkelijk door te navigeren is. Dus, geen overbodige informatie waar je toch niets aan hebt. Alleen hetgeen waar het om draait, de producten waar jij jarenlang van kan genieten!

Het onderhoud

De producten van wicker, zeg maar ‘kunststof riet’, kunnen het jaar rond buiten blijven staan. Eén keer per jaar een sopje geven en in de winter afdekken met een hoes, en klaar ben je. De afdekhoezen zijn ook op onze site te bestellen voor een budgetprijs! Zo hebben wij hoezen tot €34,95 waardoor jouw set de hele winter buiten kan blijven.

Zitcomfort

Naast kwaliteit en prijs speelde ook het zitcomfort een belangrijke rol bij het bepalen van het assortiment. Alle producten zijn met veel zorg geselecteerd op het zitcomfort. Wanneer een bepaald product een slechte zit had, is besloten om deze niet toe te voegen aan het assortiment. Het blijft natuurlijk altijd een kleine gok wanneer een loungeset online wordt besteld. Dit zal altijd zo blijven, maar wij proberen door onze voorselectie er voor te zorgen dat alle producten in ons assortiment een goede zitcomfort bieden. Twijfel je over een bepaald product? Neem dan gerust contact met ons op zodat we jou alles over dit product kunnen vertellen.

De showroom

Naast de website en het assortiment merkte wij al snel dat er wel degelijk behoefte is aan de “look and feel” van het product. Op dit moment besloten wij om naast het magazijn ook een showroom te maken voor iedereen die het graag wil zien. In de showroom staan alle producten uitgestald.

De showroom is iedere donderdag van 17:00 – 21:00, zaterdag van 09:00 – 17:00 en op afspraak geopend. Wij zijn beperkt open omdat wij op een externe locatie aan onze dagelijkse activiteiten werken. Vaak is het dan wel mogelijk om binnen 5 minuten op locatie te zijn om jou ons complete assortiment te laten zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *