Betonlook tafel

Tuintafels (53)

Dining tuintafels (40)

Dining tuinsets (108)

tuinwereld-dordrecht

Een betonlook tafel maakt je tuin stoer

Een betonlook tafel bestaat uit verschillende varianten. Een tafel met een betonlook is voor zowel binnen als buiten geschikt. Het geeft een industriële uitstraling, het is strak en egaal en past bij een modern interieur. Een betonlook wordt gecreëerd door het aanbrengen van een dikke laag verf, iets wat poederig. Het heeft de eigenschappen van kalk. Soms wordt dit afgewerkt met olie. Het wordt gestuct. Het cement of microbeton wordt toegevoegd aan een vloeistof. Dit mengsel voor laag voor laag uitgewreven op een MDF plaat. Als er meerdere lagen over elkaar komen ontstaat een harde laag met minder luchtbellen. De toplaag kan er zo echt uitzien dat je zeker weet dat je deze betonlook tafel moet kopen.

De voordelen van een betonlook tafel

Het ziet er uit als beton en het voelt ook als beton alleen heeft deze tafel wat oneffenheden waardoor het de tafel meer uitstraling geeft. Een betonlook voelt warmer aan dan echt beton en het is ook minder zwaar. De randen zijn minder scherp en alle verschillende soorten tafelpoten kunnen aan de tafel worden vastgemaakt. De betonlook is namelijk ook een neutrale kleur. Een houten tafel gaat werken dat is bij een betonlook tafel niet zo, de tafel blijft zoals die was. Het stucwerk is geschikt voor speciale vormen. Zo kan een betonlook tafel ook rond zijn. De tafel kan op verschillende manieren worden gebruikt, als eettafel of als salontafel.

De juiste kleur

De kleuren van een betonlook tafel kunnen nogal variëren. De kleuren gaan van licht grijs naar tegen het zwart aan. Deze kleur wordt basalt genoemd. Wij bieden in onze showroom en op onze website verschillende maten, vormen en kleuren aan. Wil je graag advies over wat het beste bij jouw tuin zal passen? Vraag het onze experts.

Zelf samenstellen

Zie je binnen ons ruime assortiment leuke goedkope loungeset hoek meubelen wel leuke dingen, maar in verschillende sets? Geen probleem, want het is mogelijk om zelf je eigen tuinmeubelen set samen te stellen. Uiteraard voorzien we je ook graag van advies wanneer je twijfelt over een combinatie. Bel ons even op 078 – 20 32 078, chat met ons via de chatfunctie of kom gewoon even langs, je bent van harte welkom in onze showroom in Dordrecht. In onze showroom krijg je ook direct een beeld bij de meubelen en uiteraard mag je ook even voelen aan- en plaatsnemen op de diverse hoek loungesets, om zo tot de beste keuze te komen.